Ședință foto de familie

Ședință foto de familie

Timpul trece foarte repede, iar atunci când apar copii în familie ajungi să conștientizezi acest lucru mai tare ca oricând. Așa apare dorința de a imortaliza cât mai multe momente frumoase, fiecare reușită, fiecare zâmbet și de a păstra astfel amintiri pe care să le ai peste ani.

De curând am cunoscut-o pe Cristina de la Event Portrait pe un grup de mămici, pur întâmplător. Ea se ocupă să suprindă diferite tipuri de evenimente și momente din viața noastră. Am făcut chimie din prima clipă și s-a creat o legătură foarte rapid între noi, de parcă ne știam de multă vreme. Noi ne doream să facem o sesiune foto în natură odată cu venirea verii, iar ea a fost persoana potrivită la locul potrivit.

Am reușit să fugim de ploaie, să ne sincronizăm într-o zi frumoasă de weekend în IOR și să facem niște poze foarte reușite. Fiind mămică la rândul ei, Cristina a știut cum să atragă copiii, să îi aducă într-o stare de joacă și să profite de fiecare cadru pentru a obține niște amintiri frumoase pentru familia noastră.

Pe tot parcursul ședinței foto, ne-a dat indicații legat de ce trucuri putem folosi pentru a putea profita la maxim de acele momente și a avut răbdare cu copiii. După ce i-am fugărit pe cei mici, la final am avut parte și de cadre în 2, pentru că este important să avem grijă și de amintirile noaste de cuplu.

Ședința foto a decurs într-un mod foarte natural, iar într-un timp relativ scurt a reușit să suprindă dragostea, joaca și inocența în niște cadre foarte frumoase care ne-au adus un zâmbet pe față.

Seriozitatea ei s-a vazut încă o dată în momentul în care a respectat termenul menționat de livrare a pozelor. O recomand cu mare drag pentru experiența pe care am avut-o, dar și pentru pozele pe care ni le-a făcut. Dacă v-am făcut curioși, puteți să o găsiți pe pagina ei de Event Portrait sau pe eventportrait.ro.

Leave a Reply