Decor pentru copii
Kidslife-camera-fetita

Decor pentru copii

Pe Alina Ledon am avut plăcerea să o cunosc de curând, într-o vizită în showroom-ul Decor pentru copii din Strada Mihai Eminescu Nr 40. Vorbisem online de câteva ori legat de produse de amenajare pentru camera Iuliei așa că m-am hotărât să îi fac o vizită să o cunosc și personal.

Alina este de profesie designer interior, dar este și mamă. Fetițele ei, Amira de 4 ani și Amina de 5 ani, sunt una dintre motivele pentru care ea a început acest proiect de suflet. A dorit să folosească experiența și talentul de designer pentru a decora cât mai multe camere pentru cei mici, atât estetic, cât și funcțional. Tocmai din acest motiv, în luna aprilie a hotărât să ajungă mai aproape de părinți și a deschis primul showroom.

Aici viitori părinți au posibilitatea să beneficieze de serviciile ei de designer în mod gratuit, să simuleze modul în care va arăta camera bebelușului, dar și să achiziționeze toate lucrurile necesare pentru acesta. Pe lângă mobilier, veți regăsi produse delicate cu pielea sensibilă a copiilor, pernuțe speciale anti-alergice, lenjerii, salteluțe, prosoape, jocuri, jucării, cărți, decorațiuni și multe altele.

Paturile și pătuțurile sunt produse în atelierul lor propriu, iar restul produselor sunt confecționate de colaboratori români la prețuri de producător. Produsele se pot personaliza în funcție de preferințe, iar timpul de execuție este diferit de la un produs la altul. Produsele comandate online de pe decorpentrucopii.ro se pot ridica gratuit din showroom.

Am profitat de faptul că am putut vedea fizic produsele și am luat o brățară de dentiție pentru Iulia în speranța că îi vom distrage atenția de la degețelul mare, precum și o placă de matematică pentru Iuladi Kids pe care abia aștept să le testăm 🙂

Vă las mai jos câteva poze din tărâmul magic al showroom-ului Decor pentru copii pe care vă încurajez cu mare drag să îl vizitați cu prima ocazie 🙂

Leave a Reply