Cum ne pregătim pentru 2021

Cum ne pregătim pentru 2021

În câteva ore vom începe numărătoare până la noul an. Acest nou început ne oferă o energie pozitivă să începem proiecte noi, să ne facem noi obiceiuri și tradiții, dar și să fim mai buni.

Am citit de curând articolul 7 lucruri pe care să le faci cu copilul tău de revelion și am găsit câteva idei foarte interesante pe care le putem face cu cei mici în seara asta așa că nu am stat prea mult pe gânduri în a ne alege ce ni se potrivește.

Așa că vom pregăti cocktail-uri colorate pentru toate vârstele ca să ciocnim la momentul 0, dar și baloane. Baloanele le vom numerota de la 1 la 10, iar ultimul va conține confetti și va fi inscripționat cu ”La mulți ani 2021!”. Bineînțeles că pe lângă asta vom avea și nelipsitele artificii de tip băț care se aprind în mână. Mie personal îmi plac foarte mult, sunt de efect, nu fac zgomote asurzitoare și nu sunt nici periculoase.

La fiecare final de an ne stabilim obiectivele pentru anul următor așa că pentru anul 2021 am pregătit deja lista. Anul acesta am pregătit lista de obiective în 3 și a fost și mai interesant întrucât copiii te fac să ieși din zona de comfort mult mai des. Walt Disney spunea la un moment dat ”If you can dream it, you can do it” (”Dacă poți visa un lucru, înseamnă că poți să îl faci”) așa că fiecare adaugă ce își dorește oricât de greu ar fi de realizat. Surprinzător, de cele mai multe ori lucrurile găsesc o cale să vină la tine într-un moment în care te aștepți cel mai puțin și într-un mod incredibil.

Pe lângă obiective, ne-am gândit ca de anul acesta să adaugăm și câteva tradiții de familie care să fie distractive și să ne unească mai mult. După un mic brainstorming au rezultat câteva idei grozave pe care abia aștept să le punem în practică. Pe lângă aceastea vom începe să umplem și borcanul cu amintiri. Am pregătit un borcam mare cu murături, l-am etichetat, iar acolo vom adăuga postit-uri completate cu momentele frumoase și reușitele de peste an pe care le vom citi în ultima zi din 2021.

Acestea fiind zise, te las să te prăgatești pentru noul an. Îți doresc o petrecere frumoasă și un an plin de obiective îndrăznețe, visuri mărețe și momente magice. La mulți ani 2021!

*Photo by Max Andrey on Unsplash

Leave a Reply