Ce își doresc părinții de la o grădiniță

Ce își doresc părinții de la o grădiniță

În momentul în care l-am înscris pe Adrian la grădiniță aveam o listă cu lucruri pe care mi le doream să le găsesc la locul în care el își va petrece majoritatea timpului. Fiecare dintre ele a fost importantă pentru mine, iar spre norocul meu nu a fost nevoie să facem compromisuri majore întrucât am găsit locul perfect pentru el.

Înainte să deschidem Iuladi Kids, am făcut un sondaj în rândul părinților pentru a afla ce își doresc de la o grădiniță astfel încât să ne asiguram că viziunea noastră corespunde cu a altor părinți. Cea mai la îndemână metodă de a ajunge la părinții copiilor de vârsta grădiniței este online așa că nu am stat pe gânduri și ne-am apucat de sondaje. Am pus postări pe Facebook, iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Am rămas plăcut surprinși că în câteva zile aveam aproape 200 de răspunsuri de la persoane care își doreau să ne ajute cu experiențele și dorințele lor. Am răspuns fiecăruia în parte și am centralizat trăgând concluziile de care aveam nevoie.

Iată mai jos top 5 dorințe ale părintilor atunci când aleg o creșă sau grădiniță:

  1. Personalul sa fie răbdător, atent la nevoile copiilor și să empatizeze cu aceștia
  2. Mediu să fie prietenos, să aibă o atmosferă primitoare și să fie vesel
  3. Copiii să iasă zilnic în curte la joacă și/sau activități (chiar și atunci când este frig)
  4. Mâncarea să fie preparată în bucătăria proprie, iar meniul să fie adaptat vârstei
  5. Să existe camere de supraveghere

Citind topul celor 5 dorințe am realizat că viziunea noastră ca părinți corespunde cu cea a părinților din jurul nostru, iar acest sondaj a fost primul pas pe care l-am făcut în a crea comunitatea de părinți din jurul grădiniței noastre.

În momentul în care am început proiectul Iuladi Kids am luat fiecare punct în parte și am decis că vom acționa pentru a găsi cea mai bună opțiune. Am reușit să implementăm fiecare element de pe lista fierbinte, iar acum Iulia beneficiază de locul perfect pentru ea alături de noii ei prieteni.

Pentru tine care este cel mai important lucru de care ai vrea să beneficieze micuțul tău la grădiniță sau la creșă?

Leave a Reply