Ce îmi doresc de Crăciun

Ce îmi doresc de Crăciun

Atunci când se apropie perioada sărbătorilor de iarnă ne ducem cu gândul la decorațiuni, beculețe, surprizele care ne vor aștepta sub brad, timpul petrecut alături de cei dragi, dar și bunătățile pe care le vom savura împreună. Anul acesta a fost unul mai complicat și se pare că se va termina în același ton ca în ultimele luni așa că o parte dintre aceste momente mult asteptate vor fi amânate pentru anul viitor.

În contextul actual, anul acesta am avut ocazia să stau foarte mult timp împreună cu soțul meu și cu cei doi copiii. Am realizat cât de norocoși suntem că am rămași sănătoși în toată această perioadă și că ne avem unii pe alții. Și deși nu este o situație ideală, mă bucur enorm că am apucat să petrecem așa de mult timp împreună, cu work from home și școala online.

Am avut momente de distracție și veselie, momente de plictiseală și leneveală, momente cu o grămadă de teme, dar cel mai important este că am trecut prin ele împreună. Am găsit soluții la tot felul de situații și am încercat să vedem partea plină a paharului, deși nu a fost mereu simplu.

Și având în vedere că mai sunt câteva zile până la Crăciun este nevoie să mă gândesc la ce îmi doresc anul acesta 🙂 Ei bine, am un soț incredibil care mă susține în tot ce fac și mă face să râd în fiecare zi, doi copiii minunați și iubitori care se bucură de fiecare dată când mă văd și o casă în care mă simt acasă în fiecare moment.

Așa că ceea ce îmi doresc anul acesta de Crăciun este să rămânem în continuare sănătoși, să avem mereu energia să zâmbim indiferent de piedicile vieții, să acceptăm provocările și oportunitățile care ne ies în cale și să fim încrezători că putem face orice ne propunem.

Tu ce îți dorești anul acesta de Crăciun? 🙂

Leave a Reply