Atelier de pictură
Tablou elefant

Atelier de pictură

La finalul anului trecut am primit o invitație de la o prietenă dragă de a merge la un atelier de pictură împreună cu cei mici pentru a picta globuri de Crăciun. Copiii noștri au crescut împreună la grădiniță și sunt tare nerăbdători să se revadă cu fiecare ocazie așa că nu am stat deloc pe gânduri și am acceptat cu mare drag invitația. Nu mai pictasem niciodată așa că eram tare curioasă să văd ce va ieși la final.

Atelierul a fost în aer liber, dar încălzitoarele și păturile ne-au ținut de cald astfel încât să ne bucurăm de experiență și să ne distrăm. Ajunși acolo, am primit un mini catalog cu idei de pictat, iar atât Adrian, cât și eu, am ales ceva de la copii :). Astfel că Adrian a pictat un om de zăpadă, iar eu un pinguin. Am primit indicații și ajutor, iar la final am rămas foarte surprinsă de ce am reușit amândoi să facem. Pur și simplu dacă mi-ar fi zis careva că vom picta ceva așa frumos nu aș fi crezut.

Atelier de pictat globuri
Atelier de pictat globuri

Atunci când a venit următoarea invitație de a participa la atelierul de pictură, am simțit că îmi sare inima de bucurie. Abia așteptam să pictez din nou, să văd ce voi crea de această dată, iar cei mici să se distreze din nou împreună.

Ca prima dată, am primit albumul, iar împreună cu Adrian ne-am uitat pe desenele pentru copii. Pe măsură ce îl răsfoiam am văzut un desen cu un elefant mare și roz care m-a cucerit din prima. Mi s-a părut tare vesel și simpatic și m-am decis că îi voi da viață și îl voi lua acasă cu mine. Lui Adrian i-a atras atentia o balena ucigașă și s-a hotărât că acesta va fi tabloul lui.

Ela ne-a ajutat cu schițe, indicații și sfaturi despre pictat. Nu știu când au trecut cele 3 ore pe care le-am petrecut la atelier. Pur și simplu, atunci când pictez parcă timpul se oprește în loc, dispar toate gândurile și doar culorile mai lucreaza. Se așează ușor și sigur pe pânză reușind să surprindă la final de fiecare dată.

Atelier de pictat pe panza
Atelier de pictat pe panza

La următorul atelier vom picta tricouri, iar eu abia aștept să văd ce teme vom avea. Cel mai probabil mă voi opri tot la catalogul de copii, însă cred că este important să îți placă și să alegi ce te face fericit.

Dacă vrei și tu să descoperi pictorul din tine și să te distezi, mergi pe mâna Elei. Ea te va ajuta cu mare drag și blândețe oricât de puține cunoștințe ai avea în domeniul. Pe Ela o vei găsi aici.

La tine ce aptitudini surprinzătoare și-au făcut apariția ultima dată?

Leave a Reply